Velkommen inn til meg...

Og legg gjerne igjen et spor på din vei...........

onsdag 24. februar 2010


Et pust i bakken:))


Mellom pakking og ordning til noen deilige dager i fjellheimen, klarte jeg å snike inn et aldri så lite innlegg:)) Bildet er av en veldig gammel madonna kjøpt på auksjon,nyplantet narcisser i en gammel fransk terrin, og et vindu fra huset til oldefar :)))

Med ønske om en god helg i solskinnet!!!

søndag 21. februar 2010


En Ektorp, to Bromma og vips en deilig stor sofa foran peisen, og barnetv Tv"en:) Her sitter vi, eller kan vel heller si ligger vi og koser oss hver dag og ser barne tv.Et hjemmesydd vatt-teppet ble lagt oppå, og bena festet sammen med litt tau, slik at puffene ikke sklir fra hverandre!!

Ha en fantastisk søndag!!

En stille stund, helt for meg selv.......:) Meg,kaffen og det nye Jeanne d arc living:))

søndag 14. februar 2010


Lås dagen i dag inn i ditt hjerte...................


En liten hilsen til alle som er innom min blogg, med ønske om en fantastisk morsdag, være glad i deg dag, og bollesøndag:)

Her blir dagen feiret med nystekte boller til alle vi er glad i:)

fredag 12. februar 2010


Ukens høydepunkt er nådd:) Antikkmessen i Figgjohallen startet i dag, masse folk og mye kjekt å se på!! Det blir stort sett til det, men 6 gamle lange gløgg skjeer fikk ærend av å bli med hjem ! Syntes disse var så søte, de er i plett, og med nummer fra 1-6.

Ha en fantastisk helg!!!

Med nr på:)
mandag 8. februar 2010


Kaffe,te eller noe i glasset:)

En liten samling av glasser fra loppemarked,fil de fer fra marked i Danmark, og så litt påskeliljer som ennå ikke har rukket å springe ut......

Ha en fin mandag!!

lørdag 6. februar 2010


Sjokoladeformer!

Fant disse søte gamle sjokoladeformene her om dagen, synes de var så fine at de fikk bli med hjem:) Ingen loppemarkeder denne helgen, så jeg lader opp til antikk messen på Figgjo neste helg, og det gleeeeeder jeg meg til!

Ha en strålende helg:)

onsdag 3. februar 2010


Mens jeg venter..........:)

Ikke på våren, for den lar tydeligvis vente på seg, men venter på at kjøkkenmontøren skal komme. Ikke et vondt ord om IKEA fra nå av, jeg måtte klage på en del dører som var så dårlig i kvaliteten, og vips så fikk jeg helt nye kjøkkenfronter levert på døren i løpet av 2 dager, det kaller jeg god kundebehandling:)) Men det baler jo fort på seg, plutselig kunne jeg tenke meg både ny vask og ny benkeplate...så vi får se :)))) nå når vi først er i gang!!

Ha en fin kveld

Utenfor.......:)