Velkommen inn til meg...

Og legg gjerne igjen et spor på din vei...........

torsdag 30. september 2010

Utfordring og stemninger!Jeg elsker gode stemninger!! Og det som er så flott er det at det koster nesten ingenting å lage koselige stemninger, skru av lyset og tenn stearinlysene,kryp under teppet med en kopp te, og hør på vinden som uler utenfor. For meg er det og viktig å ha tekstiler rundt meg for å skape litt lunhet, og det går mye i TineK sine sorte og kremfargede stoffer, og ubleket lin. Kontrastfargen jeg ofte bruker er sort, men da må tingene ikke være for dominerende, er veldig glad i den sorte lysekronen til House Doctor, og alle de gamle melsekkene som er linfarget med sorte striper i, det skaper kontrast og hjemmet blir ikke så blast. På alle de hvite Tolix stolene ligger vattputer fra TineK, noe som myker opp de ellers så harde metallstolene, både utseendemessig og komfor:)Ha en deilig dag!!

fredag 24. september 2010

Lopperier!
Sist helg var en stor loppehelg her i distriktet, og det er like mange loppis denne helgen,pluss antikkmessen på Figgjo som den største attraksjonen !! Siden mannen i huset skulle på jobbreise hele denne helgen, dro jeg avgårde på loppis sist helg med verdens beste samvittighet!! Jeg skulle virkelig få med meg alt, og handle alt jeg kanskje kunne få bruk for en vakker dag:)) Så er det litt sånn av og til, når man virkelig kan boltre seg, så finner man nesten...bare nesten ingenting, og slik ble det denne gang...noen gamle dukkemøbler, passet supert siden jeg har to gutter...:))) Og en gammel tavle på stativ med sete...til guttene som ikke sitter i ro mer enn to minutter av gangen kan sitte å tegne på, men de blir jo større å det er jo lov å håpe at de etterhvert kan sitte her å kose seg, mens mor koser seg med et interørblad eller to:)))


Har prøvd i flere dager å laste opp bilder til bloggen, men uten hell, er det flere der ute som harhatt samme problem den siste tiden???


Ønsker dere alle en fantastisk kveld!!!!!

fredag 17. september 2010

Kose høstdag!!


I dag er guttene hjemme fra barnehagen, og vi har hatt oss en kosehøstdag:) Tur i skogen for å gå på oppdagelseferd og plukke med oss litt lyng til å pynte bordet med. Inne ble det baget Amerikansk eplekake, med epler fra hagen:)) (ps vi har et tre, som er knøttlite,men med nok epler til en kake,så det var stor stas å plukke eplene til egen kakebaking)) I morgen er den store loppehelgen, og jeg skal virkelig ta for meg..juhuuuuuuu!!

Ha en fantastisk helg

mandag 13. september 2010

Mormors dukkehus


Mormors gamle dukkehus har fått en ny misjon! Siden jeg har to gutter har jeg lenge fundert på hva jeg kunne bruke dette koselige dukkehuset til, og heldigvis ,til min manns store lettelse så havnet det ikke i stuen, men det var nære på:)) Nå står det på lillemann sitt rom og oppbevarer alle duplo i kurven nederst, og alle bøkene på loftet!! Kjekt å kunne bruke gamle skatter , som har levd et langt liv, og så er det jo gjenbruk, og det liker vi jo:))

Ønsker dere en fantastisk uke!!

tirsdag 7. september 2010

Bjørnson og Hamsun og de!!


Disse bøkene(10kr på fretex,hurra) havner nok aldri på mitt nattbord, (man skal aldri si aldri, slik jeg sa om parkett for en 20år siden, det skulle hvertfall aldri jeg ha i mitt hus, der skulle det være koselige vegg til vegg tepper)) men slik ble det ikke , og hele huset vårt har parkett den dag i dag, og det var aldri spørsmål om noe annet:))) og heldigvis for det !! Tidene forandrer seg , noen hiver seg på nye trender nesten før vi andre har fordøyd det som er på vei inn akkuratt nå, mens andre er gladelig fornøyd med sine haner og høner som lever i beste velgående i den blåe kjøkkeninnredningen fra tidlig 90 tallet!! Jeg tilhører vel gruppen som synes det er gøy å følge med på det som skjer på interiørfronten, men pusser ikke opp stua en gang i året av den grunn, jeg liker å sette mitt eget preg på ting og har en visjon om at ting ikke trenger koste skjorta for å være flotte, jeg blir overlykkelig av å finne en gammel skatt på et loppemarket til en tier!! Det viktigste er at man innreder med hjertet , og at man omgir seg med ting som gir energi ,synes jeg!!

Ha en fantastisk uke alle dere gode damer!!

fredag 3. september 2010

Advent kan bare komme!!


Jeg elsker høsten, med mørke kvelder, stearinlys som er tent, en peis som knitrer..men for min del kunne jeg egentlig hoppet over både september og oktober...og hoppet rett over til november, for da er det liksom lov å begynne å små pynte litt til jul:) Har allerede tenkt nøye gjennom hvordan adventstaken skal ta form dette året( den forandrer seg for hvert år) Og dette året blir det adventlys i en gammmmmmmel og smårusten stor kakeform!! Mens den venter på å bli pyntet, gjør den en annen misjon i mellomtiden, midt på stuebordet!!

Nå skal jeg kose meg med all inspirasjonen som er i det nye Vakre hjem, og Boligpluss:)

God helg til alle dere der ute!!!!