Velkommen inn til meg...

Og legg gjerne igjen et spor på din vei...........

fredag 28. januar 2011

Noen som vet..?


Hva dette kan være brukt til? Sist lørdag var det første loppehelg her i distriktet, og med hjem ble en rekke små og store skatter:) Blant annet var det store mengder med diverse former å få kjøpt, loff-former, sandkakeformer, muffinsformer og så var det disse da, som jeg aldri har sett før, de likner på valnøtter i formen,(hvis man putter 2 sammen) men de er nokså store 10 gange 7 cm og bærer preg av at noe er blitt skrapt ut av de,og de er godt brukt:) Siden neste høytid er påske tenkte jeg å lage noe som har med påske å gjør av de, så det blir spennende å se :))

Ønsker dere alle en fantastisk helg i solskinnet!!

tirsdag 25. januar 2011

Putedilla!


For noen dager siden ble jeg utfordret til å vise putene mine! Dette fikk meg til å tenke over hvor mange puter jeg egentlig har:)) For noen år siden hadde jeg svart belte i putehandlig, for ikke å snakke om putepruting!! Jeg hadde en hel koffert full av puter laget av gamle kelimtepper med meg hjem fra Tyrkia, i alle farger og størrelser, det er et eldorado der nede med alle de flotte kelimene, og til min store skrekk om forbauselse ser jeg at de er jammen på vei inn igjen i butikkene...kanskje på tide å børste støv av disse om ikke så lenge..er ikke helt klar for det kjenner jeg, men man skal aldri si aldri:)) For ikke å snakke om mine mange turer til Kina, der det alltid er med noen ..(noen er sånn ca 20:)) putetrekk i alle forskjellige farger av silke i kofferten hjem, det baler fort på seg jo mer du handler jo billigere blir det, og jo mer ender du opp med som du neppe får brukt for, men men ....i de siste årene så har jeg vært så glad i denne litt fransk/danske landstilen med mye duse jordfarger, føler at disse passer inn over alt i huset og de er såpass nøytrale i fargene at man ikke blir lei de!! Men det rare er at når man har levd en stund, og ser at trendene kommer tilbake, blir det ekstra vanskelig å kvitte seg med ting for man vet aldri...plutselig kan de komme til nytte igjen!!!! :)))Ha en flott dag i solskinnet!!

torsdag 20. januar 2011

Vinneren er....


Til og med mannen i huset hadde fått med seg at det skulle trekkes en giveaway i dag, og jeg ytret min bekymring(som egentlig ikke er noe å bekymre seg for:)) hva jeg skulle legge loddene i !! Da sier mannen: skal ikke du gi bort en melsekk da?? Joda..ja så bruk melsekken da!! Slik ble det og melsekken fikk et nytt bruksområdet, og jeg tenkte med meg selv, disse kan det jo lages mange små sekker av til å ha de varme rundstykkene i på bordet:)) Men nok om det!! Det får bli et annet prosjekt:)

Vinneren ble NR 12, Mette med bloggen VALKYRIEN :)) Gratulerer!!!

Send meg en mail med Navn og adr, så kommer den i posten!!!

Ha en flott torsdag!!

tirsdag 18. januar 2011

Er det bare jeg.......


...som synes Jeanne d" Arc Living begynner å gå i reprise...??? Det bladet jeg trofast har kjøpt siden første nummer lå på disken, som jeg legger inn "husk JDL" på mobilen så jeg ikke skal gå glipp av et eneste nummer, det var nære på en gang da bladene fløy ut fra salgssted og butikken måtte bestille inn ny ladning, og det tok jo sin tid:)) Det slo meg denne gang..det er lite nytt i bladet, jeg kan ikke se forskjell på 1 utgave 2009/2010 eller 2011..jeg er jo SÅ glad i denne stilen , men savner nye innspill, nye enkle gjør det selv repotasjer, nye middagsretter, ikke nesten identiske de samme rettene som var i forrige 1 utgave....Tror jeg tar meg en JDL pause:)) Så får jeg se om jeg klarer å motstå neste utgave:)

Ikke glem å meld dere på Giveawayen for et par innlegg siden:)) Trekning på TORSDAG:))

Jeg gleder meg!!!!

tirsdag 11. januar 2011

Jeg fant bloggetreet:)


Lenge har jeg letet etter disse små trærene, som vel egentlig ikke er et tre, men en plante:) 3 stk sto gjemt under er stol i en blomsterbutikk i Sandnes, og i all forfjamselse så glemte jeg helt å spørre etter navnet på planten:) Til jul fikk jeg noen gamle franske emaljebokser, som plutselig fikk en helt annen misjon enn det de var laget til:))

Ikke glem å meld dere på Giveawayen i innlegget under!!

Ha en flott uke:)

fredag 7. januar 2011

Giveaway!


Inne hos meg er et nytt og spennende år så vidt startet! Året ble innviet langt til fjells og vi gleder oss til mange turer ut i naturen med de søte små, som ikke lenger er så små, men søte er de:)) Og til høsten er det skolegang for eldstemann ! Tiden flyr, og det gjør jammen meg telleren min som jeg har her inne på bloggen og!! Og det er jo så kjekt:)) Jeg nermer meg nå 20 000 sidevisninger og feirer det med en giveaway!! Legg igjen en kommentar og du er med i trekningen av en gammel melsekk:)) Den kan jo brukes til så mangt; en melsekk kan bli til 2 puter:)) man kan bruke den til løper på bordet, legge den over en stol, eller rett å slett brukes den til å ha ved i:)) Fritt valg til den heldige:)))

Legg igjen et spor etter deg, og jeg trekker den heldige vinneren 20 januar!!!!