Velkommen inn til meg...

Og legg gjerne igjen et spor på din vei...........

tirsdag 29. mars 2011

Litt mer stue!!


Dagene flyr avsted, og helgene flyr enda fortere, spesielt når man er til fjells og bare vil at helgene skal vare leeeeeeeeenge. Mens tiden flyr har det begynt å spire så smått i uteområdet vårt og fuglene synger alt de kan på morgenkvisten. Man må bare stoppe opp å se på disse småtassene som sitter på hustaket og synger av full hals!!! Her har det gått mye i rydderier etter gulvet var på plass, og mer blir det,nå er det dags for en våropprydning innendørs :)))

Ønsker nye følgere varmt velkomne! Nyt uken og fuglekvitteret, det skal jeg!!!!

onsdag 23. mars 2011

Endelig!!!!!
Endelig er gulvet på plass :)) Ser dere forskjell?? Rommet og romfølelsen ble en helt annen, gulvet ser ut som tregulv, og har en litt varm og fin glød, og gløden kommer ekstra godt fram når mørket faller på, da ser det enda lunere ut ! Alle eskene står ennå i loftetasjen og venter på å bli sortert, så jeg blir ikke arbeidsledig med det første:) Ønsker dere en flott uke!!

onsdag 16. mars 2011

Nesten rundlurt..!


I min store parkettjakt, har jeg funnet ut flere ting. Det er nesten 10 år siden sist jakt, og du og du for et utvalg det har blitt på parketter/gulv i alle vaianter....I alle prisklasser..jeg prøvde å forholde med til 2 butikker, og de har mer enn nok utvalg , så var det det da, når den ene butikken mener å ha en spesialdeal med tyske fabrikker, der de får laget sin egen fargenyanse på parketten...og hva vet vel jeg om hvordan utviklingen har gått i denne bransjen:)) Der var her det holdt på å gå en smule galt for min lommebok, for det var jo selfølgelig den parketten med "spesialfarge" jeg likte best:)) Heldigvis lånte jeg med meg hjem litt fra hver butikk, og det var når jeg skulle levere inn igjen prøvene den ene ansatte,(i butikken hvor de ikke hadde den såkaldte spesialfargen) , fikk se den fargen jeg likte best, og han kunne fortelle at den parketten hadde jo de og på lager...for nesten HALVE prisen.Samme merke og samme parkett,er det mulig tenkte jeg, men det er det altså, for i den bransjen er det butikken selv så bestemmer utsalgsprisen uansett!!! Er du på jakt så sjekk nøye, jeg sparte 6000 kr på det!!!:))

tirsdag 15. mars 2011

Lite som skal til!!


Tiden er inne for litt ommøblering og forandring , nytt gulv skal legges i stuen og jeg kan nesten ikke vente til mandag når gulvleggerene kommer:)) En kjapp tur innom hos Toves brukt og antikk endte med at stuen er i ferd med å få seg en litt røffere stil. Et lite gammelt bord er på hjemlån for å teste ut størrelsen, og en ny melsekk som vips ble pute:)) lager et litt røffere preg på sofaen!! Så får vi se da om mannen i huset merker noe når han kommer hjem, at noe er i forandring, eller om det sklir rett forbi:)))) Ønsker dere alle gode damer der ute, en riktig flott uke!!!!

onsdag 9. mars 2011

Brukt og Antikkmarked:))


Bor du i Rogalandsområdet og lurer på hva du skal finne på til helgen??:)) Da kan jeg hjelpe deg litt på vei:)) 20 entusiastiske damer og menn har slått seg sammen og skal ha marked på Tjensvoll bydelshus, førstkommende lørdag fra kl 10-15 .Bydelshuset ligger rett ned av Tjensvollsenteret, ishallveien 32!! Her vil man finne rimelige ting som passer til den franske landstil,vintage,kjøkkenting,vesker,smykker og samlerobjekter!! Jeg var med på messen sist gang, og det var en fryd å møte så mange kjekke folk som tok turen innom , denne helgen blir viet til familien og fjellet, men min mor er på plass med sine godbiter på messen:)) Her er det full snøstorm utenfor, og for øyeblikket ingenting som ligner på vår, men den kommer!! Det er jo tross alt vinterferie, og da må man kanskje belage seg på at det skal være litt vinter:)) Nå er det bare å begynne pakkingen til hyttetur i fellheimen, uten vann og tv, det skal jammen bli godt!!!

mandag 7. mars 2011

Kjøkkenbenken!!


Bollesøndag , familiebesøk, og uterydding er vel overstått, og solen forsvant plutselig bak en stor og mørk sky. Våren har aldri vært så nær som nå, og snøklokkene har såvidt begynt å spire..hurra!! Kjøkkenet begynner å fungere igjen etter flere dager med småkaos :)) Flere esker er ferdigpakket til gjenbruken, så nå er det orden i rekkene!! Kjøkkenet har en eggehvit farge og benken er hvitlasert eik med mattlakk!! Nå er et nytt prosjekt i gang, det skal jeg fortelle mer om senere!! Ønsker dere en flott uke:))

fredag 4. mars 2011

Smugtitt!!


Huset står ennå litt på hodet, og halve kjøkkenet står i stua. Hadde vel egentlig ikke trodd at det skulle bli så mye styr bare pga en benkeplate, men nå ligger den lys å fin på kjøkkenet sammen med ny vask og bladebatteri !! Så får man bare ta det andre som en bonus, man får ryddet godt i skuffer og skap når alt må dras ut og man ser hvor mye man har...etter en opptelling så fant jeg ut jeg hadde nermere 20 kakefat,så det er absolutt dags for litt sortering . Skal ikke se bort i fra at det blir mye fint på gjenbruken i tiden framover:)) Nå er helgen her og vi skal kose oss på familiebesøk i morgen, og bollebaking på søndag! Ønsker dere en nydelig helg, så skal jeg prøve å få tatt bilde i dagslys:))