Velkommen inn til meg...

Og legg gjerne igjen et spor på din vei...........

tirsdag 29. mai 2012

En skål av roser.....

For å beholde de nydelige rosene noen dager ekstra når de begynner å henge med hode, kutter jeg dem en cm under blomsten og legger dem i en skål med vann og litt gjødsel, og vips..litt lenger blomsterglede:) 
Ønsker dere alle som er innom meg en herlig uke, og til alle dere som skal på bloggtreff, kos dere, gleder meg til å høre hvor kjekt dere har hatt det, for en herlig gjeng:)) ! Her blir det eksamen på fredag og bursdagsselskap på søndag!! 

søndag 27. mai 2012

Late solskinnsdager

Jeg nyter dagene sammen med familien, samtidig som kveldene blir brukt til eksamenslesning, nå er det bare en eksamen igjen for denne gang, heldigvis :) Prosjektene etter eksamen står i kø, og jeg gleder meg virkelig til å ta fatt på terrassebeising, maling av alle utemøblene, planting luking....:)


I går var jeg en tur innom Kid, og fant denne fine billige lykten , som passer perfekt når mørket senker seg på sene sommerkvelder. I dag blir det fjelltur med både fiskestang og badebukse:)
Nyt solen og sommervarmen, neste uke blir det kjøligere, men solen skal skinne...

onsdag 23. mai 2012

Morgenstemning

Det er nydelig vær, fuglene kvitrer og jeg nyter en morgenkaffe på terrassen før bøkene finnes fram.

Ønsker dere en fantastisk dag i solskinnet!

mandag 21. mai 2012

En smak av sommerSå snart det er sol og temperaturen stiger over 12 grader, foregår det meste utendørs hos oss, men akkurat nå når jeg er midt i eksamenslesningen, må jeg overlate solstrålene til resten av familien og heller sitte inne å fokusere på pensum...men jeg fikk lurt meg til en liten middag på terassen da, og samtidig knipset noen bilder:))
Ønsker dere alle en flott uke, nå kommer sommeren !!

onsdag 16. mai 2012

Hipp hipp hurra!

To gutter sover søtt , to gutter som er spent på hva morgendagen bringer, to gutter med nye fine klær, to nystrøkne flagg, en gutt som skal gå i tog for første gang, mens lillebror fint må stå å se på , mange is skal spises, bordet er allerede dekket med gammelt sølvbestikk, gamle damask servietter er funnet fram, maten nesten klar...Vi gleder oss til en travel men innholdsrik dag i morgen. Gratulerer med dagen til alle der ute!

lørdag 12. mai 2012

Venne vimpel !

Tidligere denne uken hadde eldste gutten vennegruppen sin fra skolen på besøk. Og da måtte mor legge hodet i bløt for å finne en passende aktivitet, for noen meget aktive 6 åringer:) Jeg kom fram til at det var jo kjekt å lage noe de kunne ta meg seg hjem, henge på rommet, og være et lite minne fra vennegruppa i første klasse. Jeg gjorde forarbeidet med å klippe ut alle vimplene, måle opp en taubit, så var det bare å ta bilde av tassene nå de ankom og printe ut bilder av de mens de satt å limte, så fikk de lime på bilde av alle i gruppen til slutt ! 

Ønsker alle dere som er innom en nydelig helg, her skinner solen, kake skal bakes og oldefar sin 101 års dag skal feires !!

tirsdag 8. mai 2012

Nytt møter gammelt

NIB har en utfordring i disse dager som heter " nytt møter gammelt", denne utfordringen passer meg utmerket, men jeg måtte tenke meg lenge om, her i huset er det nemlig mer gammelt enn nytt:))
Her er mitt bidrag, nyprodusert Tolix, pute fra Kina, tallerken fra loppis, gammel tesje,nye muffins  nytt glass , og et veldig gammelt bord !

søndag 6. mai 2012

Kampklar :)

Sist helg når vi var i Ølen på bloggtreff  fant jeg denne gamle herlige skjærefjølen, og mannen i huset lurte på hvilke type racket jeg hadde fått med med hjem , og hva tid jeg jeg var klar for kamp :)
Men , neida, ingen kamp her, og joda den skal  bli flittig brukt :) Foreløpig får den ligge på spisebordet og pynte opp hverdagsvoksduken!!
Ønsker dere alle der ute en uke full av sol og glede

fredag 4. mai 2012

Første tegn...


Hjerte mitt hopper over et slag når jeg får øye på årets første Peoner. Og med hjem fra Mester Gønn i dag ble 3 forskjellige typer blomster som jeg mixer sammen, og skaper herlig sommerstemning i hele huset. Hva er vel bedre enn å starte helgen med nyvasket hus , blomsterduft og sushi på menyen:) Det er lykke det:) Ønsker dere alle flotte damer der ute en nydelig helg!

tirsdag 1. mai 2012

1 solskinnsdag i Mai!

Dagen i dag har vært helt fantastisk herlig. Først var vi på tur til fjells med mormor og morfar, og lunchen ble inntatt i det fri :) Og hele ettermiddagen har blitt tilbragt her i denne deilige hjemmelaga sofaen, utemiddag og utekvelds ble det selfølgelig også :)) Håper du også har kost deg i solskinnet!! Nå er det avsted i forening, månedens høydepunkt!! Ha en flott uke kjære damer!