Velkommen inn til meg...

Og legg gjerne igjen et spor på din vei...........

lørdag 30. mars 2013

Påskestemning

Er innom en liten tur for å ønske dere som titter innom en fortsatt god påske. Her har vi pendlet litt mellom fjell og hjem, siden det ikke er mulig å sove i hytta enda, men nå er kjøkkenet oppe, så det nærmer seg. Skiene har fått luftet seg og påskeharen har blitt observert i skogen ! På Byrkjedalstunet fant jeg disse nydelige vakteeggene, som får ligge i den fineste fjærskålen :)

fredag 22. mars 2013

Mykeste påskegjenbruk.

De mykeste gåsunger ble tatt vare på fra fjorårets påskegrener. Barna synes de er så gode å holde i hånden, minnene fra når jeg selv var liten strømmer på,når vi plukket gåsunger på vei hjem fra skolen , tegnet på at våren snart er her . Påskeferien står for tur, og vi gleder oss til å tilbringe tid både til fjells,i byen, på sirkus , sammen med venner, med familie....jakte på påskeharen...koke egg i skogen....mye kjekt i vente:)

Solen skal titte fram hver dag sies det, ønsker alle som titter innom en fin påske!

mandag 18. mars 2013

Loppis

Loppe sesongen er godt i gang. Det går lenge mellom de store kuppene, det er mange om godbitene, men jeg synes det er kjekt at folk tenker gjenbruk og kjøper brukt. Denne puten ble kjøpt på loppis sist helg, en sånn pute som jeg ikke helt vet hvor passer inn ,men som ropte på meg når jeg løp forbi , etter å ha plassert gutta i en lett tilgjengelig sofa med hver sin vaffel:)
Ønsker dere en fin uke, her skinner solen:))

fredag 15. mars 2013

God helg!

Er innom for å ønske dere en god helg. Her føles det nesten som om ukene består av mandag og fredag, ukene flyr, hytta begynner virkelig å ta form, masse arbeid står for døren, eksamen nærmer seg med stormskritt...iiiik og plutselig er det påske og vårstemning...snart, ikke helt enda, for her er det snø i luften!
Ønsker dere alle der ute en god helg med bilde av ranuklene som står i all sin prakt og blomstrer på bordet.

mandag 11. mars 2013

Naturligvis

Jeg har lenge tenkt på at denne boken skulle jeg tatt en nærmere titt i. Men tiden gikk og den forsvant litt i glemmeboken, før den plutselig dukket opp på salg i bokhandelen. En nydelig bok fra fantastiske inspirerende norske hjem og hytter, spekket med kreative innslag! Her skinner solen, og skolebøkene må fram:)
Ønsker dere alle en fin uke i solskinn! 

tirsdag 5. mars 2013

Messing for en femmer...

Hvem hadde trodd at disse lysestakene skulle komme innenfor min dør igjen, ikke jeg hvertfall:) Det er bare å innse at smaken ofte forandrer seg, og at ting man kastet på dør for over 10 år siden plutselig blir sett på med nye øyne. I går var jeg en en runde å handlet inn litt til hytten, da disse stakene sto å lyste mot meg på gjenbruken...for en femmer, de måtte få bli med hjem:) Har du også kastet ting på dør, og tenkt at dette aldri får sin storhetstid tilbake.....og innsett at du tok så inderlig feil?:))
Ønsker dere alle der ute en flott uke.