Velkommen inn til meg...

Og legg gjerne igjen et spor på din vei...........

onsdag 17. juli 2013

Soverom og bad på hytta

Her kommer et par bilder av vårt soverom og badet. Nokså bart enda, men det fungerer :) I dag har jeg sydd trekk til madrassene og putene til pallesofaen vi skal ved gruva, blir spennende å se hvordan det blir! Ønsker dere en nydelig sommer, her skinner solen og den skal skinne i dagevis:)) Ikke hverdagskost her på sørvestlandet.

søndag 14. juli 2013

Loftstue og gang i hytta

Vi tilbringer for tiden mye tid i hytta. Men nå er vi hjemom en tur for å handle med oss noen småting å ta med opp igjen. Gresset er sådd i og begynt å gro, trær blir saget på høygir og ting begynner å ta form inne, selv om ting enda mangler på veggene. På den ene siden av hytten blir det plen, mens på den andre siden vil det bli en mer intim plass med gruve til å brenne bål, og sittegruppe rundt gruven. Jeg har allerede laget gruven, men sittegruppen er underveis:)  Har tatt en del bilder så jeg kommer til å vise framover :)
Ønsker dere en fin sommeruke!


onsdag 3. juli 2013

En titt inn i hytta

Vi begynner så smått å komme i orden, møblene er på plass, selv om ikke alle er montert.Men ting får komme etterhvert. På hytta tar vi livet med ro, koser oss i skogen, fisker i vannet, går turer og bare nyter å endelig være ferdig med prosjektet. Snart er det opp igjen og nyte noen dager i naturen, før vi pakker solkrem og badehåndkle for å dra til Mallorca. Her får dere en liten titt inn i stuen, litt bart på veggene enda...men planen er klar:) Bildene er ikke av beste kvalitet pga alt motlyset:)