Velkommen inn til meg...

Og legg gjerne igjen et spor på din vei...........

søndag 28. august 2011

Å, herlige høst !Det er lenge siden KK lå i min bladkurv, men på sist handletur bare måtte det bli med hjem:) Ikke for at KK  så så spennende ut, men det var bilaget som fanget min interesse. Høstutgaven av Sweet Paul Magasin, er bilaget, og det er spekket med herlig inspirasjon!! Nydelige gamle mormoroppskrifter, som har fått en liten piff, blandet med litt kreativiteter innimellom oppskriftene var dette et  nytt  og spennende møte for meg, det var nesten som jeg kunne tenke meg å ta turen til New York igjen:)) Ser det er spennende økologiske matopplevelser jeg har gått glipp av her  !! Må nok prøve ut Espressokaken med honning og nøtter om ikke lenge.....mmmmmmmmmmmm.....Ønsker dere alle der ute en inspirerende uke!!!!!!! 

7 kommentarer:

 1. Jeg kender vist ikke KK, men opskriften på kagen ser ualmindeligt lækker ud!
  Jeg vil også ønske dig en god uge, imorgen drager jeg til Blokhus med min familie (min yngste søn på 18 vil ikke med, ja træerne vokser ikke ind i himlen, men pyt så er der nogen hjemme til at passe katten!!!) og så går vi igang med at finde bolig til den ældste søn i Ålborg.

  Varmt klem Helle

  SvarSlett
 2. Ser ut til at KK er verdt å kjøpe denne uken ja, den kaken ser nydelig ut! ;o) Ønsker deg en herlig søndag! Klem

  SvarSlett
 3. KK er verdt pengene denne gangen ja. Masse inspirasjon og godsaker til kalde høstkvelder.

  SvarSlett
 4. Det er gøy med ny mat-inspirasjon.
  Nå er det mye en kan høste utendørs. Ekstra fint med mat en har plukket selv! Vi hentet mange poser plommer hos svigers idag. Så i morra blir det sylting.
  Høstlig hilsen Marit

  SvarSlett
 5. KK ligger på mitt bord og denne uken..
  Den kaken skal prøves..så bare lekker ut!
  En fortsatt fin uke til deg
  Klem Anne

  SvarSlett
 6. Kjekt med inspirasjon :o)

  ha en fin helg tone!

  SvarSlett
 7. Så skjønne sjokoladeformer du har funnet! Jeg kom også over slike, men bare 3 stk.:-) Takk for hilsen - jeg la meg til som følger hos deg - du har slik en fin blogg! Og ripsbærsaftoppskriften har jeg notert meg.
  At jeg ikke har kommet på å gå på markedet på Nytorget! Takk for at du minnet meg på det:-)
  Ha en fin lørdag!
  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett