Velkommen inn til meg...

Og legg gjerne igjen et spor på din vei...........

tirsdag 18. oktober 2011

Vintage by NinaMed boken Vintage by Nina i hus, er det bare å la høsten å sette inn! Denne har jeg ventet på lenge, og har spart på maaaaaange nummer av Vakre hjem kun på grunn av hennes nydelige repotasjer. Men nå er alt samlet mellom to permer, eller kanskje ikke helt det, siden alt hun har i huset er til salgs og hjemmet stadig er i endring, men hun har et øye for det slitte, spesielle og vakre...eller hva synes dere?? Jeg skulle gjerne hatt et par slitte Tolix i herlige farger, eller hva med noen takksigelsesglass i opaline.....drømme drømme!!!

10 kommentarer:

 1. Gleder meg til denne boka eg også!!!!
  Ser kjempefin ut♥
  Herlege bilder:)

  Nyt hausten...
  Klem frå Mette.

  SvarSlett
 2. Heisan!! Vakre hjem magasinene er bare...ja,vakre!! Det samme er nok boken!! God lesning til deg. Kjempefin blogg forresten,er ferskt medlem så nå er det rundt å "hilse" på bloggene jeg har kikket en del på!! ;-)
  God kveld videre!!
  klm ingrid louide (lady louise)

  SvarSlett
 3. Deilig og drømme litt... ♥
  Herligebilder;)

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Fikk boken i posten, og den har jeg ventet på siden august. ;)
  Skal kose meg med boken i helge, men må innrømme at jeg har smugtittet litt. ;)
  Klem

  SvarSlett
 5. Hører mye skryt om den boken. Men har den ikke selv enda.
  Jeg elsker det gamle og slitte. Men jo mer jeg studerer stilen, jo mer innser jeg at saken er å kvitte seg med ting. Det er så flott med få møbler og mye luft rundt. For en herlig energi det er i slike rom.
  Derfor jobber jeg med å få færre ting...
  Hvordan går det med strikketøyet?
  Høres faktisk gøy ut å lage noe så stort. Jeg strikker bare småting for tiden. Derfor må jeg finne nye prosjekt flere ganger om uken. Det er rimelig travelt... Trenger noe som tar LANG tid og som jeg kan kose meg med.
  Skal på strikkekafè i morgen. Får søke idèer der! Akkurat nå lager jeg selbuvanter med norsk flagg på, i tillegg til den tradisjonelle åttebladsrosen. De blir kjempefine til ungdommene mine! Det er visst kult med strikk nå, da må jeg nytte sjansen å lage noe til dem.

  Klem Marit

  SvarSlett
 6. Strikkekafèen er på Søya Gård, Søyland, 10 min sør for Ålgård, langs E39. Det er skiltet.
  Der har designeren Gerd Auestad fått åpne strikkebutikk sammen med Anne Karins gårdsutsalg. Vi sitter på saueskinnsfeller i en koselig langstue i butikken. Og innehaveren lager deilig mat og drikke vi kan kjøpe og nyte mens vi er der.
  Inspirerende og skikkelig koselig!!!
  Den er idag fra kl 19-21. Velkommen skal du være!
  Marit

  SvarSlett
 7. Boken står på ønskelisten !!

  SvarSlett
 8. Boken er bestillt og jeg gleder meg veldig til å få den!!:) Kan ikke få en bedre inspirasjon og "guide" hvis man ønsker å skape denne stilen!:)

  Ha en fin dag videre!:)

  SvarSlett
 9. Herlige bilder; skulle gjerne hatt den boka ja... ;-) En slitt tolix hadde ikke vært å forakte, men "takksigelsesglass" - hva i all verden er det?! ;-)

  Denne gangen sprayet jeg faktisk innendørs, ja! Tok en flytteeske fra Ikea, og sprayet inni denne... Den har lokk, som kan settes på når det skal tørke ;-) Da blir det ikke så mye støv. Litt lukt ble det jo, men denne sprayen lukter mye mindre enn de jeg har brukt før. Hvis du får mye støv, kan du jo pusse ned, og spraye en gang til!

  Lykke til!
  :-)

  SvarSlett
 10. Neste strikkekafè er ons 9. november. Kanskje du kan lufte spødet da?
  Jeg hadde med et prosjekt som jeg trengte hjelp til igår. Det ble fort ordnet, så nå er snart ett nytt par selbuvanter ferdig.
  Det var en koselig kveld. Uvær utenfor. Inne er det hyttestemning med trevegger, lange benker med sauefeller på. Og vertinnen selger hjemmebakt hver gang. Kooooos.
  Lykke til med pinnene. Er spent på hvilke farger og mønster du har valgt.
  Klem Marit

  SvarSlett