Velkommen inn til meg...

Og legg gjerne igjen et spor på din vei...........

torsdag 8. desember 2011

Julekonfekt...mmmm

Jeg må vel innrømme at jeg er over middels glad i sjokolade :)) Og derfor ble jeg helt mo i knærene når jeg åpnet det siste nr av Vakre Hjem, der bugner det av julekonfekt,( som i tillegg er lett å lage) , og så jeg som har meldt meg på julekonfekt kurs ......., ja,ja det blir mye sjokolade og mye glede før jul, og gleden blir jo større når man deler den med andre, og det skal jeg gjøre! Så i år blir det mange veninnegaver som både smaker og lukter deilig sjokolade :) Ønsker dere en fantastisk helg, det skal jeg ha, dypt begravd i logistikkbøkene !!

3 kommentarer:

 1. Dette må jo være noe for enhver sjokoladeelsker..
  Lekkert !
  Ser ikke ut som du går glipp av så mye i dette ruskeværet som er ute..så lykke til med lesingen!
  Klem Anne

  SvarSlett
 2. Jeg har laget mange ulike konfekter som ligger klar til vårt store julebord på lørdag.
  Det er bare å bruke fantasien og tenke hva en liker av smaker. Kjempegøy!
  Min favoritt er mandelstang. O-la-la så godt!
  Peppermyntekuler dyppet i sjokolade og kokos er også svært populære.
  Idag har jeg lager små kuler av nougat. Rundt dem har jeg marsipan. Jeg dypper kulene i mørk sjokolade og ruller dem i kakao. Enkelt - men dekorativt og godt!
  Når det gjelder jobben, så blir jeg å finne i interiøravd på Forus.
  Nå leser jeg om trender og stiler. Må være mest mulig oppdatert før jeg drar til Trondheim. Der har de åpnet landets flotteste Livingbutikk med svært moderne innredning og kreative utstillinger. Gleder meg til å se og lære!
  God helg til deg og dine.
  Klem Marit

  SvarSlett
 3. Satt å leste innlegget ditt, da jeg kom på at jeg hadde deltatt på en sjokoladekonkurranse på en blogg her om dagen. Fant ut at jeg måtte sjekke mailen (bruker ikke den til daglig) og der hadde jeg vunnet!! Så nå gleder jeg meg til å lære å lage masse deilig sjokolade hos Pralin Sjokoladeverksted!!!

  SvarSlett