Velkommen inn til meg...

Og legg gjerne igjen et spor på din vei...........

tirsdag 10. januar 2012

Global chic

Nib har en utfordring gående, som jeg tenkte å hive meg på i siste liten. Jeg har aldri begitt meg ut på slike ting før, men en gang må jo være den første :)) Så man lærer så lenge man lever,  jeg så etter å ha lastet opp bilde og selvfølgelig sendt det avgårde oppdaget jeg at det sikkert var både  for stort og ikke snudd rundt, men men :)) Slik er det når man blir en smule ivrig og skal bruke de nye fotokunnskapene som jeg lærte i går :))
På bildet viser jeg de kinesiske skoene som jeg kjøpte på antikkmarket i kina , slike ble brukt av de damene som kun satt til pynt og fikk bundet sine føtter sammen slik at de aldri fikk vokse ut. Dette fantastiske landet tok meg med storm første gang jeg var der, og siden har jeg vært tilbake mange ganger. Et utrolig kontrastfullt land, fattig og rik, skyskrapere og småhus,gammelt og nytt .....Og shopping da, et eldorado:) I bakgrunnen på bildet ser dere en kurv fra TineK, og en gammel skodde fra ungarn!! Ønsker dere alle flotte damer en nydelig uke !!

5 kommentarer:

 1. Helt utrolig at de hadde slike på bena....
  lykke til i utfordringen..:)

  SvarSlett
 2. Et nydelig bilde Tone!
  Tenk på de skoene de hadde ..
  Lykke til !
  Må si det høres spennende ut med Kina...
  En fortsatt fin uke til deg mens vi venter på solen !!

  SvarSlett
 3. Av, det må have gjort ondt! Fint billede du viser, lykke til!

  Klem Helle

  SvarSlett
 4. Så vakkert bilde, Tone! Og Kina - å, sikkert en spennende land!! Vi reiser nedover i høst, hele familien. Gleder oss veldig! Skal besøke svoger, som jobber og bor der med sin lille familie ...


  Fortsatt fin kveld!

  KLEM KLEM
  Anette:)

  SvarSlett