fredag 23. desember 2011
En skål av sjokolade !
Vil du lage noe ekstra ut av desserten i julen, eller vil du bare imponere litt med det søte til kaffen, da er dette en enkel måte å gjøre det på. Smelt sjokolade, den må ikke være mer enn 25gr, ellers så kan ballongen sprekke, ( jeg blandet mørk og lys ) i mikroen, blås opp en ballong størrelse appelsin . Dypp enden av ballongen 3 ganger, plasser den på bakepapir, la den renne av seg på bakepapiret( da dette blir foten til skålen) Sett den litt i kjøleskapet. Klipp hull i ballongen, hold i foten med den ene hånden mens du lirker ballongen ut med andre hånd :) Nå er det dags for litt middag og kos i heimen, og i dag skal vi kose oss med danske epleskiver til dessert :)) Har dere prøvd det ?? Ønsker dere alle gode damer der ute en fredfull jul mange juleklemmer fra meg !!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Hei kor flott d blei m ei sjokoladeskål. Lurt.Flott blogg. Gledelig jul.Ann
SvarSlettFor en kjempegod idè!
SvarSlettDen må prøves en gang. Her blir også smilene breie når sjokoladen kommer på bordet.
I morgen kveld blir det mange sorter hjemmelaget konfekt til gjestene. Mmmm.
Riktig god jul!
Klem Marit
Fortsatt fine juledager til deg og dine!!
SvarSlettKLEM KLEM
ANETTE:)
Så artig!!
SvarSlettØnsker deg fine juledager Tone :o)