Velkommen inn til meg...

Og legg gjerne igjen et spor på din vei...........

fredag 13. august 2010


Fredagspyssel......

med gode venner! Hva er vel bedre enn å starte helgen med en deilig lunch , for så å ta fatt på litt kreativiteter!! Min mann mener jeg har et ekstra gen, julegenet, og jeg må vel bare innrømmet at han har litt rett, men bare litt:)) Så snart sommerferien er over, og regnet pisker mot ruten, så er det fram med juleboken for å få noen gode ideer til hva man kan lage!

I dag ble det laget kremmerhus av en gammel sangbok jeg fant på loppis i vår. Jeg har hengt de opp på den gamle skodden jeg nylig kjøpte, enn så lenge kan de henge litt der og til jul kan jeg pynte med litt granbar inni:)) Nå er det fredagskos, og loppe sesongen er i gang her hos oss, så jeg håper jeg får meg en skattejakt i morgen :))

Ha en deilig helg i solkinnet!

2 kommentarer:

  1. Ja, det er vel aldrig for tidligt! Blev fine dine kræmmerhuse!

    Klem Helle

    SvarSlett
  2. Takk for hilsen! :) Gleder meg ikke så mye til å se meg selv på tv, man blir jo litt nervøs når man må prate til kamera.. håper det ble bra det jeg og mannen sa. :) Man blir jo litt "rare" ;)

    Flott blogg du har! Likte bildene dine godt. Søte kremmerhus du har laget. Det er fint å gå i gang med slike småting nå som det går mot høst. Linker til deg, jeg! :)

    SvarSlett