Velkommen inn til meg...

Og legg gjerne igjen et spor på din vei...........

fredag 17. september 2010

Kose høstdag!!


I dag er guttene hjemme fra barnehagen, og vi har hatt oss en kosehøstdag:) Tur i skogen for å gå på oppdagelseferd og plukke med oss litt lyng til å pynte bordet med. Inne ble det baget Amerikansk eplekake, med epler fra hagen:)) (ps vi har et tre, som er knøttlite,men med nok epler til en kake,så det var stor stas å plukke eplene til egen kakebaking)) I morgen er den store loppehelgen, og jeg skal virkelig ta for meg..juhuuuuuuu!!

Ha en fantastisk helg

7 kommentarer:

 1. Høres ut som en ordentlig kosedag!!
  Og så kjekt å plukke epler fra hagen til baking da!!
  Synest dette er viktige opplevelser for barna :o)

  Ønsker deg en fin helg og lykke til på loppisjakt!!

  SvarSlett
 2. HVOR???
  Har såvidt bladd igjennom Stav.Aftenblad, men så ingen loppis...???

  Marit

  SvarSlett
 3. Nydelig blogg du har:-) Aldri vært innom her før, men her vil jeg komme igjen..Ha en fin kveld videre..klem Stinemor..

  SvarSlett
 4. For en herlig blogg du har:):) Vi la oss til som følger for noen dager siden, men tror ikke vi har skrevet her før nå??

  Det så kjempegodt ut:)

  Kos deg:)

  Klem:)

  SvarSlett
 5. Så kooos! Veldig koselig blogg du har! Legger meg til som følger, og gleder meg til å lese videre ;o) Ha en finfin uke! Klemmer

  SvarSlett
 6. Sitter du ennå og spiser eplekake?!

  Nå er jeg spent på om du fant noen skatter på loppis?
  Jeg så på været og droppet jakta. Fant istedet noen godbiter i boden som jeg skal pusse opp og selge på messe. Nytter ikke bare med tanken, det må handling til også...

  Når jeg ser meg rundt i huset har jeg ikke stort behov for nye ting. Jeg må prioritere å kvitte meg med noe heller. Men det er jammen ikke lett.

  Høstlig hilsen Marit

  SvarSlett