Velkommen inn til meg...

Og legg gjerne igjen et spor på din vei...........

torsdag 30. september 2010

Utfordring og stemninger!Jeg elsker gode stemninger!! Og det som er så flott er det at det koster nesten ingenting å lage koselige stemninger, skru av lyset og tenn stearinlysene,kryp under teppet med en kopp te, og hør på vinden som uler utenfor. For meg er det og viktig å ha tekstiler rundt meg for å skape litt lunhet, og det går mye i TineK sine sorte og kremfargede stoffer, og ubleket lin. Kontrastfargen jeg ofte bruker er sort, men da må tingene ikke være for dominerende, er veldig glad i den sorte lysekronen til House Doctor, og alle de gamle melsekkene som er linfarget med sorte striper i, det skaper kontrast og hjemmet blir ikke så blast. På alle de hvite Tolix stolene ligger vattputer fra TineK, noe som myker opp de ellers så harde metallstolene, både utseendemessig og komfor:)Ha en deilig dag!!

3 kommentarer:

 1. Jeg bruker ikke mye sort i mitt interiør. Men de stripete putene du nevner har faktisk jeg også lagt min elsk på. Har to stolputer som er så røffe og skjønne.
  Jeg har også et stripete quilteteppe i jernsenga i stua, det er min favoritt sitteplass.
  Må bare fortelle deg om en drømmetelefon jeg nettopp fikk!!! Skal på skattejakt på en gammel gård i morra. En mann har kjøpt et stort område for utbygging og gården må tømmes. Hus, låve og uthus... Det er som julaften x 15!!!! Jeg er helt høy akkurat nå!

  Så til strømpene til mamma. Ho har nok mange på lager. Vi skal på messe sammen i desember, ser du. Skal spør henne senere. Akkurat nå er hun i Tyrkia - strikkepinnene er HELT sikkert med der også...
  Ha en flott dag videre, Tone!
  Klem Marit

  SvarSlett
 2. Kjempefine bilder, Tone:) Du er flink du!! Dere har det nydelig altså!

  Klem:)

  SvarSlett
 3. Jeg synes også det er veldig fint med svarte kontraster i interiøret. Fin og koselig blogg du har, jeg følger deg videre:)

  SvarSlett