Velkommen inn til meg...

Og legg gjerne igjen et spor på din vei...........

tirsdag 18. januar 2011

Er det bare jeg.......


...som synes Jeanne d" Arc Living begynner å gå i reprise...??? Det bladet jeg trofast har kjøpt siden første nummer lå på disken, som jeg legger inn "husk JDL" på mobilen så jeg ikke skal gå glipp av et eneste nummer, det var nære på en gang da bladene fløy ut fra salgssted og butikken måtte bestille inn ny ladning, og det tok jo sin tid:)) Det slo meg denne gang..det er lite nytt i bladet, jeg kan ikke se forskjell på 1 utgave 2009/2010 eller 2011..jeg er jo SÅ glad i denne stilen , men savner nye innspill, nye enkle gjør det selv repotasjer, nye middagsretter, ikke nesten identiske de samme rettene som var i forrige 1 utgave....Tror jeg tar meg en JDL pause:)) Så får jeg se om jeg klarer å motstå neste utgave:)

Ikke glem å meld dere på Giveawayen for et par innlegg siden:)) Trekning på TORSDAG:))

Jeg gleder meg!!!!

7 kommentarer:

 1. Hei!
  Nei.....det er ikke bare du....Jeg har 2 blad av dette bladet og trenger ikke flere da de er ganske like.....Jeg holder en knapp på Vakre Hjem.
  Ha en fin dag!
  Ragnhild

  SvarSlett
 2. Hei hei
  Må nok si at jeg er litt enig med deg. Ganske så like utgaver. Men de har noen kjekke tips da, Sengen som er gjort om til benk. Den skal jeg teste ut. Dvs. mannen...
  Nyt kvelden
  Klem Tove

  SvarSlett
 3. Helt enig....jeg har tatt en pause fra akkurat det bladet jeg også;o)

  SvarSlett
 4. Jeg er også helt enig, syns stilen er flott, men trenger oe NYTT fra den kanten;)
  Jeg tar meg en pause jeg og, så får vi se etterhvert om det blir noen nye blader ♥

  Ha en fin kveld!

  Klem Line

  SvarSlett
 5. Enig! Har noen nummer, men synes bildene er så like, og redigerte, at det er vanskelig å skjelne interiøret til slutt... Alt er veldig likt, rett og slett! Men det er jo så mange andre, spennende blader da! Så vi får kose oss med noen av dem istedet ;-)

  Ha en fin kveld!
  :)

  SvarSlett
 6. Enig med deg ;) Har noen nummer av de og de er ganske så like! Selvfølgelig er det noen tips og hente i de ulike bladene, men savner litt "nytt" ja!!

  HA ein fin dag :)

  Klem Anita

  SvarSlett
 7. Du har lest formye, Tone! Nå klarer ikke magasinene lenger å holde følge med ditt krav til inspirasjon.
  Jeg tuller ikke. For jeg kjenner likedan!
  Før frydet jeg meg med mange magasiner. Noen abbonerte jeg på, andre kjøpte jeg regelmessig.

  Men nå er det forbausende lite "nytt" å få. Det er ikke mange blad jeg finner inspirasjon i lenger.
  De fleste magasin tar bilder 1 år før de publiseres. Om du følger litt med på trender vil det selfølgelig si at det du leser i bladet, da vil være gammelt nytt for deg.

  Gjett om jeg kjøpte mange blader for å få inspirajson til Jul i Skulehuset! Men det var IKKE særlig mye nytt å hente, nei!

  JdL liker jeg ennå godt. Men blir jo svært skuffet når altfor mange sider går med til mat og denne gangen salt...! Gi oss heller gjør-det-selv-tips eller hjemme-hos-reportasjer.

  Vårlig hilsen Marit

  SvarSlett