Velkommen inn til meg...

Og legg gjerne igjen et spor på din vei...........

tirsdag 25. januar 2011

Putedilla!


For noen dager siden ble jeg utfordret til å vise putene mine! Dette fikk meg til å tenke over hvor mange puter jeg egentlig har:)) For noen år siden hadde jeg svart belte i putehandlig, for ikke å snakke om putepruting!! Jeg hadde en hel koffert full av puter laget av gamle kelimtepper med meg hjem fra Tyrkia, i alle farger og størrelser, det er et eldorado der nede med alle de flotte kelimene, og til min store skrekk om forbauselse ser jeg at de er jammen på vei inn igjen i butikkene...kanskje på tide å børste støv av disse om ikke så lenge..er ikke helt klar for det kjenner jeg, men man skal aldri si aldri:)) For ikke å snakke om mine mange turer til Kina, der det alltid er med noen ..(noen er sånn ca 20:)) putetrekk i alle forskjellige farger av silke i kofferten hjem, det baler fort på seg jo mer du handler jo billigere blir det, og jo mer ender du opp med som du neppe får brukt for, men men ....i de siste årene så har jeg vært så glad i denne litt fransk/danske landstilen med mye duse jordfarger, føler at disse passer inn over alt i huset og de er såpass nøytrale i fargene at man ikke blir lei de!! Men det rare er at når man har levd en stund, og ser at trendene kommer tilbake, blir det ekstra vanskelig å kvitte seg med ting for man vet aldri...plutselig kan de komme til nytte igjen!!!! :)))Ha en flott dag i solskinnet!!

5 kommentarer:

 1. Jo, men det er også så forfriskende med noget nyt, f.eks. noget med lidt farver på? Lidt?...

  Klem Helle

  SvarSlett
 2. Puter er alltid gøy:))
  Knallfine de du viser her!
  Ha en fin uke!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 3. Så flotte puter ♥ Kunne virkelig ønske at jeg kunne ha slike flotte puter og;)
  Men jeg gidder rett og slett ikke! Sofaen er ikke noe fin og mine puter ville desverre blitt fulle av sorte bikkjehår! Argh!

  Men dine er slike som jeg liker veldig godt, den litt røffe stilen;)

  I morgen er det helg igjen - nyt den ♥

  Klem line

  SvarSlett
 4. Hei, så kjekt du vil bli med på min give away:). Å så ser eg du og er fra rogaland:).
  Nydelige puter.
  Ønsker deg en fin helg.

  Hilde

  SvarSlett
 5. Ikke mye plass igjen til å sitte når du har så mange puter i sofaen...
  Men man kan da ikke sitte bort livet heller. Det er så mye annet å finne på!

  Jeg har lekt Snekker Andersen på hytta. Det er et deilig fristed hvor jeg virkelig kan leve ut drømmer. Herlig! Og vårfølelse fikk jeg også. Stod i hagen og pusset opp et gammelt bord. Solskinn, fuglekvitter, og vår (samt neglesprett og 4 minusgrader...)

  Ha ei flott helg!
  Vårlig hilsen Marit

  SvarSlett