Velkommen inn til meg...

Og legg gjerne igjen et spor på din vei...........

torsdag 17. februar 2011

Sølv og skrot=herlige kontraster!


Mange vil nok være enig i at fattigmann sølv er past for en god stund siden, og jeg kan trygt si meg enig i det, så lenge det er snakk om nylaget fattigmann sølv! Jeg elsker fattigmann sølv, men da må det være gammelt, virkelig gammelt, med slitte motiver som man nesten ikke kan tyde lenger, da har det virkelig sin sjarm synes jeg. (Er så heldig å ha en mor som stadig er på skattejakt etter fattigmann sølv når hun er på reise i utlandet,heldigen meg!) Og i kombinasjon med den rustne, røffe , (skrotet,ifølge en viss mann:)) fantastiske gamle store formen som er kjøpt hos Toves brukt og antikk for lenge siden, så utgjør det en fantastisk kontrast i interiøret!! I helgen er det Antikkmesse på Figgjo, og gjett om jeg stiller og setter radaren på nettopp ...KONTRASTER!!!:)) Blir spennende å se hva som dukker opp!

Ønsker alle dere gode damer der ute en riktig flott helg!

6 kommentarer:

 1. Kjempe lekket!!

  Takk for hyggelig kommentar btw

  Ønsker deg en herlig torsdagskvel :-)

  SvarSlett
 2. Nydelige kontraster ♥ GAMMELT fattigmannssølv er vakkert! Og den formen (skrotet, hihi) var kjempefin!

  Ha en fin kveld!

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Kontraster er et mye brukt ord i mitt vokabular også. Det spriter opp alle livets sider. Blondeduker under rusta spann, piggtråd og fjører - alt går an.
  Lykke til på sakttejakt i Figgjohallen!

  Jeg har vært på fotokurs ikveld. Så jeg får jakte på nye motiv...!!!
  Klem Marit

  SvarSlett
 4. dette var kjempefint... og flotte kontraster...

  Jeg blir bare mer og mer glad i det svarte..
  ha en fin fredag =)

  klemmer

  SvarSlett
 5. Hei Tone
  Syns også det er så fint med fattigmann sølv og særlig sammen med litt gamle eller tøffe detaljer – lekkert…. Flott roser du viser også i det forrige innlegget ♥ Ønsker deg en flott kveld videre og helg, kos deg masse på antikkmessen, heldig du ;) Klem fra Mette

  SvarSlett
 6. Du har vunnet premie inne hos meg. Ser du skal på messen i dag...skulle hatt truffet deg slik du eventuelt kunne fått med deg premien...har du stort bagasjerom? Kelm fra Elin:)

  SvarSlett