Velkommen inn til meg...

Og legg gjerne igjen et spor på din vei...........

søndag 27. februar 2011

Vips og alt ble svart!


Lillegutt (på 2 )i huset fikk lov å se sabeltann på pc en min, noe som fikk fatale følger så lenge verken han eller jeg er spesielt oppdatert i denne pc verden. Et par tastetrykk fra han, med noen ymse spørsmål, som jeg selfølgelig burde lest før jeg trykket fortsett flere ganger,(midt i middagslagingen) og vips så hadde jeg satt i gang en sletting av alt som var på pc.....jada sånn kan det gå, føler det datakurset jeg har meldt meg på kom en smule for sent:) men men , så fikk jeg meg hvertfall en ny pc da, passet nok perfekt siden vi snart får en klekkelig regning på benkeplaten....:)))) En utgift kommer sjelden alene!! Foruten pc handel har det i helgen vært mye familekos og tur til vitengarden , været er skikkelig rogalandsk vinter med snø og 2 plussgrader, men da er det jo bare bare å tenne på lysene i den "nye" fil de fer skålen som ble innkjøpt på antikk messen sist helg, kantene på skålen kan slås ned , og den kan da brukes til gryteunderlag! Nå er det nedpakking av mye kjøkkenutstyr som står på planen, før den nye benkeplaten kommer i slutten av uken!

Ønsker dere alle en nydelig uke!!

6 kommentarer:

 1. Oi da!! Fort det kan skje litt forskjellig i denne teknologiske verdenen:/
  Jaja- ny data er jo ikkje so verst :)

  Ha ei flott ny veke!

  Klem Anita♥

  SvarSlett
 2. Hjelp!Lisje bror her sit på min data med film,og har nokre gongar laga krøll..

  Veldig fint bilde:)

  GOD NY VEKE♥

  Klem frå Astrid

  SvarSlett
 3. Hei
  Så kjedelig da. Men det er sånn som kan skje det der. Har gjort det samme etter at pcen klikket for flere år siden. Tenkte at det kanskje var smart å " trykke" tilbake til fabrikk innstillinger....det var ikke det. Vips så forsvant alle programmene ( til og med de som er på pcen når man kjøper den he he) Men pcen ble fri for virus... kan man si :))

  SvarSlett
 4. Huff så kjedelig når det der skjer. Godt at du har fått deg en ny så kjapt!

  Så spennende å få seg ny benkeplate! Det utgjør mye av inntrykket i et kjøkken. Farven ser jo super ut! :) Kanskje du blogger om det når det er på plass?

  Ønsker deg en fin start på uken, søte Tone!

  Klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 5. Så du har ikke sort belte i pc-bruk, du heller?!? Sånn kan det gå.
  Hvis du velger å se det positivt, har du i alle fall mye ledig diskplass...
  Koselig å tenne lys inne når det er vått og guffent ute.
  Vi så ikke noe til styggværet. Hadde fullt progam hele helgen, og la nesten ikke merke til snøen. Vinkveld, shoppingtur, 40 års-fest, håndballkamp og middagsbesøk har fyllt helgen. Kjempekoselige dager med mange ulike mennesker.

  Ha ei flott uke! Nå ser det ut som våren har kommet tilbake igjen.
  Klem Marit

  SvarSlett
 6. Kjedelig, men det er sånt som skjer.

  Ha en fin dag:)

  W

  SvarSlett