Velkommen inn til meg...

Og legg gjerne igjen et spor på din vei...........

onsdag 15. juni 2011

Borte bra....men..!

Borte bra, men hjemme er vel alltids best. Gode vandte rutiner med dagligdagse gjøremål!! Jeg elsker ferier, men jeg er også fryktelig glad i hverdager ! Her på Mallorca har vi hatt noen vidunderlige uker med både 30 gr med solskinn og tordenvær som kan skremme vettet av de fleste! Vi bor med nydelig havutsikt hvor det er sol fra morgen til ettermiddag, og sjøen et par meter utenfor med langgrunnet sandstrand. Alt er tilrettelagt for barnefamilier, med barneshow og minidisko er det absolutt et paradis for de små, og har de det kos så koser vi oss like mye:)) Alt til sin tid, så får vi ta oppdagelsereisene når de blir noen år større:)) Nå er det snart dags for å vende nesen hjem, og da håper vi sommeren snart kommer hjemme også!! Noen uker hjemme, så bærer det avgårde på nye eventyr, i selveste Kaptein sabeltanns Verden :))

5 kommentarer:

 1. Så deilig det hørtes ut. :)
  Nyt den siste stunden i sol og varme. :)

  SvarSlett
 2. Er Mallorca ikke bare skøn! Jeg har været der 1 gang i 70érne og har aldrig glemt hvor dejligt der var. Forstår I har nydt ferien!

  Klem Helle

  SvarSlett
 3. Ååå det hørtes fantastisk gerlig ut:) alltid fodt med avslapping og påfyll av sol:) her blir det stille og rolig i. Ommer, men anskje vi ar en tur i permusjonen:) klem monica

  SvarSlett
 4. Heisann!!
  Høres flott ut...og Mallorca er perfekt når man har barn!
  Selv velger jeg andre steder nå....
  Takk for tips ang. stoff til møblene...
  har vært på Bohus idag og sjekket opp en slik pall til stolen....mulig jeg kjøper en slik :o)
  Ha fine sommerdager Tone

  SvarSlett