Velkommen inn til meg...

Og legg gjerne igjen et spor på din vei...........

mandag 27. juni 2011

Endelig!!

Endelig litt sommervarme, vi kan ikke klage når gradestokken viser 20gr i skyggen klokken 2130, men det ser desverre ut til at det ble med den lille dæsjen med sommer vi fikk denne uken. Hengestolene som  ble innkjøpt på Ahlens fikk endelig lufte seg litt ,  og alt må krampeaktig foregå utendør....:)) For nå kommer regnet, vi er advart, det skal komme i strie stømmer!!  Uken som gikk ble tilbrakt som meddommer i en rettsak, med lange dager og uendelig mye notatskriving, men men det er utrolig spennende!!  Denne uken er det prosjekt gutterom som er på gang , med maling av diverse småmøbler som har ligget på vent lenge. Gjett om det er en som gleder seg til å få "nytt" rom:)) Ut med babyting og inn med guttetingene:)) ikke lenge til guttesengen er ferdig malt, så det blir nok et sengeinnlegg om ikke lenge:)) Ønsker dere en flott uke!!

7 kommentarer:

 1. Ein flott uteplass du viser!!! Korr skjønt det må vere å sitte/gynge i den hengestolen:)

  Ja, det er visst meldt enorme mengder med nedbør...not like!

  Ønsker deg ein fin tirsdag♥
  Klem frå Mette.

  SvarSlett
 2. Så deilig ut der i hengestolen..
  Morro med oppussing, jeg har også endel på gang nå ute i garasjen - har kommet litt av hvert i hus etter noen loppemarkeder og et besøk i en antikkbutikk, så nå må malekosten svinges- kos deg!

  SvarSlett
 3. Så flott det så ut her da....og deilige sommerdager skjønner jeg :o)
  Lykke til med oppussing og ha en fortsatt fin uke :o)

  SvarSlett
 4. he he i skrivende stund har vi både varmen og troperegnet. Herlighet for et vær. Men men det er ikke noe annet å gjøre enn å nyte det å være innendørs. For utendørs renner vi bort:))
  Så fint du hadde fått det til utenfor. Nice:) Håper å få drikke kaffe etter sommeren. Må bli flinkere til akkurat det:)

  Ønsker deg en fin fin tirsdag. Klem:)

  SvarSlett
 5. Meddommer? Hva er du nå igang med??
  Godt du har tak som du kan søke ly under. Det trengs når været skifter så fort.
  Røft og fint med linputer og pynt.
  Vi pakker siste rest nå, og er snart klar for avreise til Hellvik og Julibakken vår.
  Flere tantebarn har allerede booket plass. Først en liten pjokk som vil på snekkerferie. Han blir avløst av 2 jenter som liker hobbyprosjekt og baking sammen med tante...
  Jeg liker å ha liv rundt meg, men i år har jeg bestemt meg for å tilbringe lange stunder i solsenga mi også!Jeg vil også ha fritid.
  Lykke til med oppussing av gutterom.
  Sommerhilsen Marit
  (Grip Dagen)

  SvarSlett
 6. jammen er det best å nyte de få stunden solen kikker frem... ser så kjekt ut med en slik henge stol... en sånn ønsker jeg meg... gode å sitte i og ..sant??


  ha en fin uke videre..
  klem Kerstin

  SvarSlett
 7. Her er det også bare regn, regn og atter regn, så det er ikke så mye man får benyttet uteplassen - dessverre. Men...da får man i allefall gjort litt inne ;-)

  Koselig uteplass dere har. Herlig med hengestol ;-)

  Ha en riktig god helg!

  SvarSlett