Velkommen inn til meg...

Og legg gjerne igjen et spor på din vei...........

tirsdag 7. august 2012

Lyslenke :)

Endelig ble det litt sytid, etter å ha tilbrakt flere dager utendørs med maligskosten :)) Her ser dere hva jeg laget av lenken og stoffet, litt usikker på om lyslenken kanskje flytter ut til vinteren, men det får tiden vise ! Nå er finværet på vei til helgen, så det er vel bare å manne seg opp til lange økter med hvitmalingen og radioen!!  
Ønsker dere alle der ute en flott uke.Bildet er tatt nedenfra og opp , lenken er veldig lang, ikke lett det der å finne rett vinkel :)

5 kommentarer:

 1. Så flott den ble...

  Kan tenke meg at den blir fin ute når vinteren kommer!

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Knallfin lyslenke Tone !!
  Nå satser vi på at finværet kommer.. og kos deg med malingen!
  Klem fra Anne

  SvarSlett
 3. SÅ lekker denne var! så utrolig flink du er:)

  Ha en finfin dag,
  Klemmer fra Jatte!:)

  SvarSlett
 4. Heisann og takk for sist!
  Idag er det fridag - og jeg blogge litt og lete etter inspirasjon. Det er gøy, det!
  Skal snart igang å lage HØST på jobb. Har litt idèer om sylting og safting som jeg har lyst å sette ut i livet. Har satt av et stort område til den landlige stilen, der kan jeg virkelig boltre meg.
  Ellers er det den moderne stilen som får hovedvekt denne høsten.
  Det er så godt med noen fridager inni mellom, slik at en får dyrke hobbyer også. Det er jo så mye fint å lage, men dessverre så få timer i døgnet!
  Lyslenken din var flott. Må være fint å ha den utendørs også! Jeg liker godt slike smålys. Det blir en fin stemning - også en sommerkveld - når en har blomster og "julelys" hengende i taket på terrassen.
  Dere er tøffe som går fra mørkt til hvitt hus! Hvilken forandring!
  Vi har også skiftet fra mørk oker til varm, lys grå. Jeg smiler hver gang jeg kommer hjem. Det er som å komme til nytt hus. Herlig!
  Fortsatt fine sommerdager til deg og dine!
  Klem Marit

  SvarSlett
 5. Åhhh de er så dekorative disse lyslenkene. Skulle så gjerne hatt en selv, men usikker på om jeg har plass rett og slett :)

  Så koselig blogg dette er. Dumpet innom ved en tilfeldighet. Måtte legge meg til som følger så blir turen tilbake litt kortere!

  God helg videre til deg!

  klem
  Vigdis

  SvarSlett