Velkommen inn til meg...

Og legg gjerne igjen et spor på din vei...........

torsdag 30. august 2012

Nydelig suppebrød

Jeg synes det setter en ekstra piff på suppemiddagen hvis suppen serveres med nystekt brød til. Her er min absolutte favoritt, prøv da vel...det smaker nydelig :)
50g fersk gjær, løses opp i 6 dl lunken melk
1 dl olivenolje
125g smeltet smør
1kg hv.mel
1ts sukker
1ts salt
3 fedd hakket hvitløk
2ts provencekrydder
2ss oregano
Heves i bollen, før det blandes i bittelitt mel eltes litt, legges oppi kledd kakeform,24cm,heves.
Stekes på 200gr nederst i ovn på rist, ca 35min.
Fin dag til dere som titter innom, nå skal jeg en liten runde på gjenbruken på bordjakt:)

11 kommentarer:

  1. Hei, WOW denne ser nydelig ut og kjenner nesten lukten helt hit:-) Helt klart noe jeg skal prøve ut i helgen. Fin torsdag. klem Siv

    SvarSlett
  2. Nå fikk jeg vann i munnen..
    DEN skal prøves .. og vi som er så glad i suppe.
    For et nydelig bilde !
    Lykke til med bordjakten, blir spennende.
    Snart helg..nyt den og kos deg !
    klem Anne

    SvarSlett
  3. Lyder himmelsk Tone! Jeg elsker både suppe og hjemmebagt brød!

    Klem Helle

    SvarSlett
  4. Hjemmelaget brød til suppen er deilig ♥
    Veldig lekkert servert og da:)

    SvarSlett
  5. Det så jo deilig ut. Jeg er enig til god suppe er det godt med brød.

    God helg Tone

    Klem

    SvarSlett
  6. Ja, dette må prøves! Høres nydelig ut! Men, skal det stekes i en rund kakeform? Ja, du sier jo det. Nydelig blogg du har!
    En fin helg til deg!
    Mette

    SvarSlett
  7. Hei Tone :)
    Ser veldig godt ut ღ - men her hos meg
    må jeg holde meg unna både gjær og
    hvetemel, så denne får jeg var nyte her
    hos deg, hihi... Gratulerer så mye med
    ny sofa, kjempefin ღ Ønsker deg en fin,
    fin søndag og helg. Klem fra Mette

    SvarSlett
  8. Så godt ut! Kan nesten kjenne den gode lukten av gjærbakst med provence:-) Jeg kan bare bytte ut melet med glutenfritt - for det går fint:-)
    Likte så godt den nye sofaen deres! Den så også så god ut:) Spennende med hytten. Kjekt det går fremover.

    Du får ønske din mor god tur til Bath. Det er vel snart?

    Ha en fin uke!

    God klem fra Hjørdis

    SvarSlett
  9. Det så utrolig godt ut. Hjemmebakt brød har stått på ønskelisten en stund. Savner å være litt mer hjemme og gjøre slike huslige sysler.
    Kanskjer jeg kan slå til med det til helgen. Da har jeg invitert venninner til strikketur på hytta. Det blir skikkelig kos!
    Går jo på strikkecafè, så prosjektene står i kø!
    Fine høstdager ønsker jeg deg og dine.
    Mange hilsner Marit

    SvarSlett
  10. Hei min søte,
    tenk at jeg måtte skade meg for å ha tid til å besøke bloggiser igjen *ler* (tråkket over noe grasalt i skogen og har nå en ankel på str med en appelsin, så nå er jeg bevegelseshemmet)

    Syns det er såå gøy at du skal på Førjulskos på Moi :) HURRA!
    Jeg gleder meg masse, følg med på FB siden eller bloggen min for mer info :) Jeg sender selvfølgelig mailer underveis også.

    Herlig søndagskveld og nydelig start på uken til deg, kjære!
    -Maiaklem

    SvarSlett
  11. Prøvde meg på dette brødet i dag, og det var helt fantastisk!! Lett å bake, og smakte som skikkelig "restaurantbrød" - jeg penslet med litt vann og drysset fingersalt over, for litt ekstra smak og det var fortreffelig. En ny favoritt!!

    SvarSlett