Velkommen inn til meg...

Og legg gjerne igjen et spor på din vei...........

fredag 23. november 2012

Sakte men sikkert...

Sakte men sikkert skrider det framover med hytteprosjektet. Ikke lett å ta gode bilder mens det pøsregnet ute, men jeg prøvde:)) Vi valgte å sette inn den utvendige kledningen med malt impregnering, så slipper vi å male med en gang, men hytta skal bli svart etter hvert. Vi valgte også ferdigmalte vinduer, da disse holder mye lenger på malingen enn hvis vi skulle malt de selv. Foreløpig må hytta stå å "tørke" et par uker, før de kan begynne med kledningen innvendig. Det er da det begynner å bli spennende....:))


Som dere ser er de veldig ryddige av seg disse arbeidsfolka.....kremt:)) Ikke så lett med de bildene inne for øyeblikket, men dette er  litt av stuen. Ønsker dere en fin helg!

3 kommentarer:

 1. Har dere kommet så langt!?! Sist jeg så bilder, så var sålen støpt!
  Så deilig det å være å få helt ny hytte! Heldige dere!
  Denne helger er lilletippa på hytta med venninner. Synes der er flott at de reiser på slike turer. Det er jo kummerlige kår på hytta vår, men ingen ungdom har vondt av å bære ved og hente vann i brønnen...! Det vi ikke har i komfort, tar vi igjen på sjarme...
  En må jo se lyst på det!
  Juleklem fra Marit

  SvarSlett
 2. Dette kommer til å bli kjekt Tone!
  Ser ut som den blir kjempeflott...heldige dere !!

  God helg
  Klem!

  SvarSlett
 3. Åh så gøy;))) vi er begynt inne på vår hytte og jeg kan ikke annet en å ønske ønske vi snart er ferdig. Blir gøy å følge med dere, hyttemodus deluxe:)))

  SvarSlett