Velkommen inn til meg...

Og legg gjerne igjen et spor på din vei...........

fredag 21. desember 2012

Alver og feer...

Vel hjemme  etter en fantastisk førjulstur til København, er minnene mange og opplevelsene må fordøyes for både store og små. Tradisjonen tro må jeg alltid ta turen innom Illum Bolighus på strøget å besøke julestuen, og nyte synet av Jette Frølich`s verden fylt med de nydeligste ornameneter og kunstverk.
Jette Frölich har vært synonymt med jul i sitt hjemland, Danmark, i mange, mange år. Hun tegnet sine første dekorasjoner og sjablonger allerede i 1964. Sitt store gjennombrudd fikk hun 13 år senere da Illums Bolighus, Danmarks mest eksklusive bolig- og interiørbutikk, spurte om hun vill dekorere et 14 meter høyt juletre. Dette ble lagt merke til, og siden den gang har Jette Frölich og Illums Bolighus vært tett forbundet. Bolighuset hadde inntil da hatt som tradisjon å spørre en ny kunstner hver jul om å stå for årets juledekorasjon. Men siden Jette Frölich fikk prøve seg, er det hun som har stått for denne dekorasjonen hvert eneste år.
Nå banker snart julen for alvor på døren, og det er deilig å kjenne at man er godt i rute:) Treet står pyntet i all sin prakt, med masse gammel julepynt, julemiddagen er innkjøpt, og vi gleder oss til en herlig julehelg med lange julefrokoster med gode venner.
Ønsker dere alle der ute en nydelig førjulshelg!

2 kommentarer:

 1. Høres ut som du har hatt en fin tur....København i desember er stemningsfull :)
  Blir nok en tur på oss til våren!
  Ønsker deg en god jul og hils så masse til din mor!

  SvarSlett
 2. De er så skjønne:))
  Elsker mine to...

  Høres ut som en koselig tur:)

  Ønsker deg og dine en fantastisk flott jul!
  Kos dere max ♥

  SvarSlett