Velkommen inn til meg...

Og legg gjerne igjen et spor på din vei...........

mandag 10. desember 2012

En skål av sjokolade...

Hva er vel hyggeligere enn å gi bort litt hjemmelaget konfekt til jul, med en egen hjemmelaget sjokoladeskål:) Her i huset blir det mindre og mindre baking av julekaker, eller inn og ut kakene som min far kaller de. I fjor var jeg på julekonfektkurs, og ble helt hekta. Ikke er det vanskelig heller :) Til sjokoladeskålen trenger man bare en litt tykk ballong, som man dypper 3 ganger i sjokoladen før man setter den på en bakepapir i kjøleskapet til sjokoladen er stivnet. Pass på at du dypper på samme plass hver gang slik at skålen blir tykkest mulig. Etterpå klipper du av toppen på ballongen men du sakte lirker ut ballongen , hold en fing på ballongen midt i skålen og lirk av på sidene først. I dag ble siste eksamen unnagjort for denne gang, og julekosen kan for alvor begynne!

Ønsker dere en fin førjulsuke!

5 kommentarer:

 1. aah stiligt! minsten kom med sånn skål til farsdag, fra barnehagen, å jeg lurte på hvordan i alle dager de hadde fått til det!
  deiligt med hjemmelaga konfekt da:)
  hilsen fra june

  SvarSlett
 2. Så stilig da...
  hjemmelaget konfekt er godt!!
  Godt med overstått eksamen....en deilig følelse:)
  Kos deg nå da Tone!

  SvarSlett
 3. jeg har tenkt å prøve meg på hjemmelaget konfekt iår, noen tips til hva som absolutt må prøves? knalltøft med sjokoladeskål

  SvarSlett
 4. Dette så skikkelig godt ut:) namnam...
  ekstra stilig med skåla!
  KOS!

  SvarSlett
 5. Gode tips til konfektmageriet i de små hjem, jeg får heller ikke bagt mere end et hold specier, men de bliver spist op!!

  Klem Helle

  SvarSlett