Velkommen inn til meg...

Og legg gjerne igjen et spor på din vei...........

fredag 31. mai 2013

Fra hvitt til svart på 123

Er innom en liten snartur mens jeg sitter å venter på å få eksamen tilsendt på mail. Dagene er travle for tiden, mye av tiden går med til eksamenslesning, oppgaveskriving og hytte tenking, samtidig som huset her hjemme  males. Døgnet har for øyeblikket ikke nok timer, men snart er det over, og vi gleder oss til å tilbringe første sommerferien på fjellet i ny hytte.De fleste av møblene som skal opp i hytten , har vi hatt hjemme , men noen har fått en liten forvandling:) Fra hvitt trekk til mørkegrå/svart. Følte det passet bedre på en fjellhytte:)) Hva synes du? Fargen ble kjøpt på Mega; og kostet for hele stolen ca 200 kr, måtte ha to bokser med farge og salt. 
Ønsker dere en nydelig helg!


4 kommentarer:

 1. Den blei kjempe tøff, Tone :-) Er du i full gong med eksamen no kanskje? Lykke til uansett! Håper du får nytt litt av det deilige været innimellom.

  Klem Eli

  SvarSlett
 2. Ble kjempefint!!

  Lykke til med eksamen.

  Ønsker deg en fin helg,
  Klem Jatte♥

  PS: Husk gavedrysset mitt, trekkes 6.Juni:)

  SvarSlett
 3. Boogie Costumes And even Showgirl Costume - Take The Present!


  Here is my page Epson Powerlite Home Cinema 8350

  SvarSlett
 4. Hei Tone:) Så koselig hytten deres blir!! Tenker dere koser dere med sluttarbeidet. Håper dagene er mindre strevsomme nå når eksamen er vel overstått. Så flott farge du fikk på stolen. Enig at den farger passer godt på en fjellhytte. Så jevnt og fint du fikk farget den.

  Kos deg på hytten og ha en flott helg!

  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett