Velkommen inn til meg...

Og legg gjerne igjen et spor på din vei...........

lørdag 26. juni 2010


Jippi!!!!!

Endelig har jeg fått fatt i en gammel hvitmalt slagbenk, som kommer til å passe perfekt til kjøkkenbordet!! Min mor er på en aldri så liten " antikkrunde " i danmark med sin venninne, og plutselig kom over både benk og en flott gammel tallerkenhylle (som skal brukes på rommet til lillegutt til å ha bøker i) og det til en brøkdel av prisen her hjemme!! Hylle og benk for 2500 kr!! Så nå leter den "andre" kjøkkenbenken " som har fungert supert til nå ,etter nye eiere. Benken er helt enkel, hvitmalt med litt slitt "look" og er 170cm lang, og 39 cm dyp! Gi lyd om noen skulle bli fristet:)) Benken som er på vei fra danmark, skal dere få se så fort den er i hus, i mellomtiden kan jeg vise stuens (og min) stolthet, (ikke mange blomstene som overlever inne hos oss:)) en fantastisk stor Dronning Ingrid, som lever i beste velgående med 10 utsprungne blomster og maaange nye knopper!!!

Ha en flott helg i solskinnet!!!

3 kommentarer:

 1. Så flott! Det er ekstra kjekt når man kan få fatt i noe man har ønsket seg lenge. Når jeg fikke min slagbenk hadde jeg ønsket meg en slik en siden 2006 men enten var de for store eller så var de allerede noens og ble vist på bloggene.
  Jeg kunne tenkt meg benken men siden jeg skal til Sverige om et par uker tror jeg at jeg venter med å se hva som befinner seg der nede. Jeg har vært der før og det er tusenvis av loppis, fine butikker osv...sa jeg at jeg gleder meg veldig??? he he
  Ha en god dag og nyt sola. Klem fra Elin:)

  SvarSlett
 2. Tillykke med de heldige fund, det bliver skønt at få tingene hjem og på plads!

  God søndag!

  Helle

  SvarSlett
 3. Så GØY! Siden du har ønsket deg en slik lenge er det ekstra morsomt at den snart er i hus! Jeg gleder meg til å se hvordan varpet ser ut!

  Ha en deilig søndagskveld, Tone!
  Sommerklem,
  Anette Willemine

  SvarSlett