Velkommen inn til meg...

Og legg gjerne igjen et spor på din vei...........

fredag 17. desember 2010

Til meg fra meg.....


Av og til må selveste Nissen ha hjelp, og jeg stilte opp med glede!! Denne boken har stått øverst på ønskelisten min i hele høst, og jeg har gledet meg vel og lenge på at denne skulle dukke opp i posten. Den skal ligge under juletreet, men den måtte jo sjekkes bare bittelitt før den ble pakken inn....på framsiden står det skrevet...: Gamle ting, vintage,boheme, boliger,haver,mad,børn,blomster,kærlighed,gode råd,tanker og tilfældigheder......Har dere ikke tittet innom Honning og Flora sin blogg bør dere ta en titt, de damene er bare helt fantastiske. Ser jeg har myyye å glede meg til i romjulen, med denne boken i ryggsekken på fjellet og litt godt i glasset blir nok romjulen perfekt!! Nå blir det rydding og litt ommøblering før 23 kjære slektninger kommer på førjulskos i helgen!!

En deilig førjulshelg til alle dere der ute!

4 kommentarer:

 1. Hei Tone, denne boken har jeg ikke hørt om, men besøker bloggen deres av og til. Ser iallefall spennende og koselig ut. Koselig med gave fra deg til deg, koselig helg må du også ha, klem fra Mona.

  SvarSlett
 2. Tenker denne boken er fin!!
  Kjekt med en gave til seg selv :o)
  Her venter vi storinnrykk i morgen.....og det gleder vi oss til :o)

  Ha en fin helg :o)

  SvarSlett
 3. Åh ja, det er altid så dejligt med en fin ny bog fuld af inspiration og smukke billeder!

  Hav en god weekend!

  Klem Helle

  SvarSlett
 4. Den hørtes helt grei ut og ha med på fjellet ja;)) Sikkert kjempefiiin ♥ Og veldig greit når nissen spør om råd og litt hjelp før jul;)

  23 stk på førjulskos du! Wow, så gøy og litt skremmende, men du har sikkert gjort det før (hatt så mange på besøk, hihi) Håper dere hadde en fin helg med masse kooos ♥

  Nyt de siste førjulsdagene;)

  Klem Line

  SvarSlett