Velkommen inn til meg...

Og legg gjerne igjen et spor på din vei...........

tirsdag 8. november 2011

Gammelt og skjørt......

Her i huset er det allerde mye som ligner på jul. Nydelige lerkegrener var med hjem fra fjellet sist helg, og har blitt pyntet med den fineste julepynten, nemlig det gamle og skjøre.....Jeg har i mange år samlet på gammel julepynt, noe arvet , noe kjøpt på loppis og noe har funnet veien fra antikk butikken :) Når juletreet kommer i hus, blir også det pyntet med  bare gammel pynt. I dag fikk jeg sneket inn litt planting på trappa,mellom all eksamenslesingen, så det må jeg nok vise dere senere i uken, sammen med julehjertet av mose til døren:) Ønsker dere en flott uke, med eller uten tåke....her ser vi ikke huset til naboen engang:))))

5 kommentarer:

 1. Hei hopp. Du skulle hatt tatt en kaffe med meg etterpå :)) Jeg tenkte førs at du kanskje ikke kjente meg igjen men så begynte du å snakka så da pustet jeg lettet ut ;)

  SvarSlett
 2. Så nydelig det ble med kvister og vakker pynt!! Jeg har også så smått begynt å pynte til jul, synes det er så koselig:) Fin kveld og klem til deg:)

  SvarSlett
 3. Kjempefint å pynte med lerkekvister!!
  Må ha meg en tur i skogen...

  lykke til med lesing Tone:o)

  SvarSlett
 4. Det er en lur måte å få se den gamle pynten på. Når en har så mange gamle skatter er det ikke nok å bare ha dem hengende 2 uker på treet, nei.
  Jeg sniker også inn julen rundt i huset nå.
  Gamle kuler er også flotte under en osteklokke. Jeg fikk en pose med gamle juletrekuler for 5 kr på loppis. Alle var formet som juletrær. Jippi!
  Lykke til med eksamen, godt at du også setter av tid til tur og kos. Det er nok svært viktig.
  Klem Marit

  SvarSlett
 5. Så vakre bilder du viser her inne!

  Glad jeg kom over bloggen din, lure ideer og tips. Det bordet du har laget selv var utrolig stilig!

  Ønsker deg en fin dag videre!

  SvarSlett