Velkommen inn til meg...

Og legg gjerne igjen et spor på din vei...........

tirsdag 12. oktober 2010

Gratulerer så mye til nr 2 !!!


Jeg er så heldig å være nabo til HildeGunn som ble nr 2 i Boligpluss sin konkurranse, og for et hus og for ei driftig dame, ikke en ting den dama ikke får til!!!! Ta en titt i boligpluss og se hennes vakre hjem:)

Ha en fantastisk uke alle dere gode damer der ute!! Solen skinner og jeg skal i lysparty i kveld, mon tro om det kommer noen gode juleluktelys i hus etterhvert:))


Bildet er fra Boligpluss

5 kommentarer:

 1. Hun har et fantastisk hjem, og det er så imponerende at hun har gjort alt selv!! Hun hadde absolutt fortjent førsteplassen:)

  Klem:)

  SvarSlett
 2. Synest førsteplassen til et helt nydelig hus....men når det er sagt....Hildegunn gikk meg rett i hjertet :o)

  ha en fin kveld

  SvarSlett
 3. Synes den dama virkelig har stil! Og å gjøre alt selv på den måten... Imponerende!! Ikke minst likte jeg "hjemmekontoret" på spisebordet... For en drøm å kunne ha det sååå ryddig på "kontoret" - genialt!

  Har også vært på lysparty nylig - eelsker duftlys!!

  Kos deg!

  SvarSlett
 4. Hei!

  Jeg fant bloggen din helt tilfeldig, og det er jeg glad for:) Jeg liker det du skriver og bildene dine forteller mye. Er helt fersk i dette her, og kikker rundt på blogger:)

  La meg til som følger hos deg:)

  Klem fra meg:)

  SvarSlett
 5. er så imponert over Hildegunn, hun er kjempeflink og ei skikkelig driftig dame har jeg fått inntrykk av. Elsker Villa Rosa og må alltid innom om jeg er i sandnes. I helgen tror jeg at jeg skal bake oreomuffinsene dine, for jeg som er slik ei muffinselskende dame må jo bare prøve dem!! God klem fra Monica

  SvarSlett