Velkommen inn til meg...

Og legg gjerne igjen et spor på din vei...........

fredag 8. oktober 2010

Sjarmerende jul!


Siden jeg nå har dette ekstra "julegenet" i meg er det ingen lenger i familien som rynker på nesen når julebøkene blit dratt fram sånn i slutten av august:) Men nå er vi tross alt lllllaaangt uti oktober, så da er det jo hvertfall lov!! Julealfabetet, juleboken til jeanne"d living ,Tildajuleboken, pluss noen danske julebøker som ble med hjem sist jeg var på juleshopping i danmark, og selfølgelig den nye boken til Ellen Dyrop: Sjarmerende Jul!! Disse ligger klar så det er bare å suge inn på inspirassjon , så får vi se hva som kommer utav det. Er på leting etter en julekalender til guttene,(til pakkekalender) men kunne tenke meg en kalender som kanskje ikke er en vanlig julekalender, kanskje den har hatt en en helt annen misjon før i tiden:)) Jeg får legge det litt i tenkeboksen, eller kanskje noen av dere der ute har noen gode forslag???? :))


Ha en deilig helg, her skinner solen og det blir nok en skogstur med kakao i sekken denne helgen og:)))

5 kommentarer:

 1. Julen nærmer seg med stormskritt! Kjempefint bilde forresten:)

  Ha en fin helg:)

  klem:)

  SvarSlett
 2. Helt enig med du. Jeg har begynt med forberedelsene for lenge siden. Nesten ferdig med gavene faktisk.
  Vi hadde alle gavene i en kurv i fjor. Har ingen ordentlig kalender enda. Leiter etter den RETTE!!. I år håper jeg på å finne DEN. Finner man en som ikke tåler tunge pakker kan man ha lapper på de forskjellig dagene, så kan ungene gjette eller lete etter pakkene for eksempel.

  Et par forslag.;)

  SvarSlett
 3. Så heldig du er som har så mange fine julebøker! Denne du viser ønsker jeg meg... Den ser så fin ut!

  Ha en fin kveld!

  :-)

  SvarSlett
 4. Ooi, ser flere her inne begynner å snakke om forberedelse til jul. Allerede tenkte jeg, men faktisk så er det kanskje ikke så dumt å tenke på litt innkjøp av gaver, så ikke alt faller på siste halvdel av desember. :o)

  Ønsker deg en deilig helg, Tone!

  Klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 5. Hei kjære Tone! Du gjorde meg så glad akkurat no! Tenk å skrive så fine ord til lille meg! :) Tusen tusen takk! Og for eit nydeleg bilde! Eg var så heldig å ha litt kontakt med Ellen Dyrop for nokre veker sidan, og eg skal kjøpe den boka! Ser så vakker ut! Kjempedyktig dame! Og så kjekk og grei!

  Ynskjer deg alt godt i veka som kjem!
  God klem frå Elin :)

  SvarSlett